Tervetuloa
kulmille!

Kun pitää mielen avoimena, jokaisen kulman takana odottaa uusi mahdollisuus. Ja kun mahdollisuuteen tarttuu, voi löytää sen, mistä on salaa haaveillut. Rehevää maaperää yrittämiselle, pitkäaikaisia töitä ja tilaa toteuttaa unelmiaan. Katso rohkeasti kulman ympäri ja ota ratkaiseva askel – saat uusia näkökulmia elämään!

Tutustu Power Cornerin energisiin kuntiin

Raahe

Raahe on sujuvan arjen teräksinen aarrekaupunki vain tunnin ajomatkan päässä Oulusta etelään. Pohjois-Pohjanmaan toiseksi suurimmassa kaupungissa asukkaista pidetään hyvää huolta, peruspalveluihin on satsattu ja arki on leppoisaa. Edullisia ja helppoja asumisvaihtoehtoja monenlaisiin tarpeisiin löytyy niin väljästä ja rauhallisesta maaseutumaisemasta kuin keskustan merinäköalastakin. Meillä luonto on lähellä, harrastusmahdollisuudet monipuoliset ja nopeat kuituverkkoyhteydet mahdollistavat etätyöskentelyn mistä päin kaupunkia tahansa.

Kalajoki

Lähde elämänmittaiselle viiden tähden lomalle! Kalajoki on kodikas pikkukaupunki Perämeren rannalla, kätevästi valtatie 8:n varrella. Kansainvälinen ja rento fiilis ovat leimallisia kaupungillemme, jossa on pysyviä asukkaita yli 30 eri maasta. Täällä luonnonläheisyys, turvallisuus, elämisen helppous sekä lomakohteen monipuoliset aktiviteetit kahviloineen ja ravintoloineen kohtaavat toimivat hyvinvointipalvelut. Talvisin ladut ja jäälakeudet kutsuvat ulkoilemaan. Kaikki on lähellä. Ihastu Kalajokeen – autamme sinua henkilökohtaisesti muuttosuunnitelmissasi.

Pyhäjoki

Pyhäjokea voi syystä kutsua yhdeksi Suomen energisimmistä kunnista. Pyhäjoki on Suomen suurin tuulivoimakunta yli 500 megawatin tuulivoimakapasiteetillaan. Kaunis Pyhäjoen seutu on tunnettu monipuolisista vesistöistään kallioisilta merenrannoilta vehreitä jokisuistoja pitkin kalarikkaille järville. Ja jotta tekemisen meininki olisi taattua jo nuoresta saakka, Pyhäjoella toimii yrittäjyyslukio.

Siikajoki

Tervetuloa viihtymään aktiiviselle Siikajoelle! Meille asukkaiden arjen helpottaminen ja lasten kasvun tukeminen ovat tärkeitä arvoja. Turvallisessa, välittävässä ja virikkeellisessä ympäristössä on vaivatonta elellä. Puhdas luonto, kauniit jokimaisemat, meri hiekkarantoineen ja marjaisat suot tarjoavat sekä asukkaille että vierailijoille ympärivuotisia elämyksiä. Siikajoella on paljon yrittäjiä ja tänne mahtuu niitä vielä lisääkin. Tule osaksi tarinaamme!

Oulainen

Oulainen on koko Oulun eteläisen alueen hyvinvointikeskus, jossa sijaitsee Oulaskankaan sairaala, palvelukeskus Taukokangas, Oulun ammattikorkeakoulun kampus sekä keskiasteen Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymän kolme oppilaitosta. Hyvinvointialan työpaikkoja on 1200 ja korkea- sekä keskiasteen opiskelupaikkoja yli 1000. Oulainen tunnetaan kulttuuristaan, kuten Veteraanikonepäivistä ja Oulaisten Musiikkiviikoista. Runsaasti avoimia työpaikkoja teollisuudessa sekä palvelu- ja hyvinvointialoilla. Helsinki-Oulu juna pysähtyy Oulaisissa.

Alavieska

Alavieska sijaitsee idyllisen Kalajoen varrella parinkymmenen kilometrin päässä merenrannasta. Etsimme ennakkoluulottomasti ratkaisuja asumisviihtyvyyteen ja yrittämiseen sekä huolehdimme palveluiden järjestämisestä kestävällä tavalla, mikä edistää alavieskalaisten hyvinvointia ja alueen elinvoimaa. Olemme yrittäjäystävällinen kunta, joka tunnetaan vahvasta maataloudesta, puu- ja metalliteollisuudesta sekä omaperäisistä elinvoimaisista kylistä ja kulttuurista.

Merijärvi

Merijärvi on positiivinen pikkukunta, jossa on panostettu hyvän elämän edellytyksiin.
Isommissa naapurikunnissa työskentelevät asuvatkin täällä mielellään. Olemme kaavoittaneet kohtuuhintaisia tontteja, joista jokainen on tehokkaan valokuituverkon äärellä, sekä panostamme peruspalveluihin. Uusi päiväkoti- ja esikoulurakennus palvelee perheen pienimpiä. Yhteisöllisyys ja aktiivisuus näkyy ympärivuotisissa tapahtumissamme. Muusta Pohjanmaasta poiketen Merijärvelle on erityislaatuista sen kauniisti kumpuileva maasto, jota halkoo Pyhäjoki jylhine koskineen.

Seuraa Power Cornerin elämää somessa

@powercornerfinland #powercornerfinland